informatie

 

Openingstijden

Kantoor:

Maandag tot en met Vrijdag 8.00 -17.00 uur

 

Goederenontvangst:

Maandag tot en met Vrijdag 7.15-16.15 uur

 

Pauzes:

Ochtend: 9.15-9.30u

Lunch: 12.00-12.35u

Middag: 14.50-15.00u

Tijdens de pauzes graag melden bij de Receptie,

daar helpen we u dan graag verder.

 

Fabriek:

Maandag tot en met Vrijdag: 7.15-16.15 uur

 

Locatie

Vechtstraat 3

Postbus 146

7770 AC Hardenberg

 

 

 

Sponsoring

De  ‘Brunink Drakenbootrace’ op de rivier de Vecht bij Hardenberg. Hierbij strijden 40 bedrijfsteams met ca. 500 deelnemers om de ‘Harry ten Brinke’ bokaal.  Dit fantastische evenement wordt jaarlijks gehouden tijdens het ballonfestival in Hardenberg

Van voetbalvereniging HHC Hardenberg zijn wij Gouden Sponsor en steunen de club met bordreclame, lidmaatschap van de OCH (ondernemersclub) en tribunestoelen.

Verder ondersteunen wij door bordreclame en sponsoring de volgende clubs en verenigingen:

VV Hardenberg '85, SV Gramsbergen, SC Lutten, VV Kloosterhaar, VV Bergentheim, Volleybalvereniging Kangeroe, Tennisvereniging KNLTC Togo, Tennisvereniging TVO, Korfbalvereniging Juventa en Toerclub HWV.

Daarnaast zijn wij mede sponsor van de Hardenberg City Run welke elk voorjaar in het centrum van Hardenberg wordt gelopen.

 

Lidmaatschappen

  • Brancheorganisatie van werkgevers in de Metaalnijverheid: Koninklijke Metaalunie
  • Lid van de Industriele Kring Hardenberg: Industriele Kring Hardenberg (IKH)
  • Lid en mede-oprichter van het Regionaal Techniek Centrum Metaal Hardenberg/Dedemsvaart: stimulering voor jongeren om voor techniek te kiezen en hen te begeleiden in praktijk en theorie. RTC Hardenberg
  • Voetbal Vereniging HHC Hardenberg dragen wij al jaren een warm hart toe en steunen wij daar waar mogelijk met sponsoring en reclame. Sinds 2007 zijn sub-sponsor van de club: Voetbalvereniging HHC Hardenberg
  • Sinds de oprichting in 1993 zijn wij lid van de Ondernemers Club HHC, voor meer info zie: Ondernemersclub HHC Hardenberg (OCH)

 

Opleidingen en Stages

  • Binnen ons bedrijf is er volop gelegenheid om gebruik te maken van de opleidingen uit het cursuspakket van de stichting OOM (opleiding en ontwikkelingsfonds Metaalnijverheid) zie voor meer informatie hierover: www.oom.nl
  • Begeleiding van opleidingen in de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) wordt verzorgd door Kenteq:Kenteq Kenniscentrum voor Technisch Vakmanschap.
  • Administratieve stageplaatsen worden erkend door Ecabo: meer informatie hierover vindt u op: Ecabo Koppeling tussen Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven.

 

Binnen ons bedrijf zijn vrijwel altijd stageplaatsen beschikbaar voor leerlingen die een Metaalopleiding of Administratieve opleiding volgen. Hierbij valt te denken aan een BBL, BOL opleiding of MBO of HBO sector Werktuigbouw en Economisch Administratieve opleidingen.

 

Stages binnen ons bedrijf zijn beslist afwisselend en vaak zeer leerzaam. Je kunt ingezet worden binnen verschillende afdelingen zoals verspaning, constructie, bedrijfsbureau (CAD Inventor tekenwerk) en administratie. Ook het meegaan op montage behoort tot de mogelijkheden. Voor administratieve opleidingen is er ook volop keuze, hier kun je je kennis met o.a. Office, Excel, Word en Cash opfrissen.

 

Vraag onze praktijkbegeleider Dhr. Roel Godeke (techniek) of Herman Meerholz (econ.& administratie) eens naar de mogelijkheden, je bent van harte welkom! Niet voor niets is ons bedrijf een erkend KENTEQ en ECABO (zie ook boven) leerbedrijf!

 

Personeelsactiviteiten

Al jaren vinden er bij ons bedrijf personeels activiteiten plaats waarvan u op deze pagina een indruk krijgt. Ook deze activiteiten leveren een grote bijdrage aan de ongedwongen sfeer binnen ons bedrijf.

Dingen die we in de afgelopen jaren al hebben gedaan zijn: voetballen met eigen voetbalteam, voetbalwedstrijden bezoeken, karten, ATB fietsen, motorrijden in groepsverband, bowlingavonden, BBQ's, kortom te veel om op te noemen.

Bel of mail ons voor meer info

Contact

Brunink Machinefabriek B.V. • Vechtstraat 3 • Postbus 146 • 7770 AC • Hardenberg • T 0523 263131F 0523 264835 • E info@brunink.nl